kantor pos

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kantor pos Aksara Jawa: (ka)ꦤ꧀ (n)ꦠꦺꦴ (to) (r)ꦥꦺꦴ (po)ꦱ꧀ (s)
Lingga: (kantor)

  1. kantor babagan urusan layang-layang kiriman lsp.








Kata kunci/keywords: arti kantor pos, makna kantor pos, definisi kantor pos, tegese kantor pos, tegesipun kantor pos

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.