kasub

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kasub Aksara Jawa: (ka)ꦱꦸ (su)ꦧ꧀ (b)
Lingga:

  1. (Kw) misuwur.









Kata kunci/keywords: arti kasub, makna kasub, definisi kasub, tegese kasub, tegesipun kasub
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org