kiyas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kiyas Aksara Jawa: ꦏꦶ (ki) (ya)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak cocoging nalar karo panglimbang-limbang (bab anggêr-anggêr wêwatoning agama Islam);









Kata kunci/keywords: arti kiyas, makna kiyas, definisi kiyas, tegese kiyas, tegesipun kiyas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org