koh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

koh Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko) (h)
Lingga:

  1. êngg saèm. kok.









Kata kunci/keywords: arti koh, makna koh, definisi koh, tegese koh, tegesipun koh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.