krang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

krang Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦫꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg kêrang.









Kata kunci/keywords: arti krang, makna krang, definisi krang, tegese krang, tegesipun krangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org