kringêtên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kringêtên Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦫꦶꦔꦼꦠꦼꦤ꧀
Lingga: (kringêt)
krama/ngoko

  1. riwènên ki mêtu kringête.









Kata kunci/keywords: arti kringêtên, makna kringêtên, definisi kringêtên, tegese kringêtên, tegesipun kringêtên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org