kroto

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kroto Aksara Jawa: ꦏꦿꦺꦴ (kro)ꦠꦺꦴ (to)
Lingga:

  1. Endhog semut abang








Kata kunci/keywords: arti kroto, makna kroto, definisi kroto, tegese kroto, tegesipun kroto
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org