kudhung wlulang macan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

kudhung wlulang macan Aksara Jawa: ꦏꦸꦝꦸꦁꦮ꧀ꦭꦸꦭꦁꦩꦕ
Lingga: (macan)

  1. pr aling-aling jênênge wong kang duwe kuwasa








Kata kunci/keywords: arti kudhung wlulang macan, makna kudhung wlulang macan, definisi kudhung wlulang macan, tegese kudhung wlulang macan, tegesipun kudhung wlulang macan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org