kusta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

kusta Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦱ꧀ (s) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) lara budhug.








Kata kunci/keywords: arti kusta, makna kusta, definisi kusta, tegese kusta, tegesipun kusta

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.