kusta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kusta Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku)ꦱ꧀ (s) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) lara budhug.









Kata kunci/keywords: arti kusta, makna kusta, definisi kusta, tegese kusta, tegesipun kusta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org