kusuma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kusuma (Snk) (Kw)

  1. kêmbang;
  2. ent endah bangêt (putri);
  3. trah luhur.








Kata kunci/keywords: arti kusuma, makna kusuma, definisi kusuma, tegese kusuma, tegesipun kusuma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.