lêngkèd-lêngkèd

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêngkèd-lêngkèd Aksara Jawa: () (ng)ꦏꦺ ()ꦢ꧀ (d) () (ng)ꦏꦺ ()ꦢ꧀ (d)
Lingga: (lêngkèd)
krama/ngoko

  1. mlaku alon gêgêre sêmu mêndat-mêndat;








Kata kunci/keywords: arti lêngkèd-lêngkèd, makna lêngkèd-lêngkèd, definisi lêngkèd-lêngkèd, tegese lêngkèd-lêngkèd, tegesipun lêngkèd-lêngkèd
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org