lênyap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lênyap Aksara Jawa: () (nya)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) ilang, musna;;
Kacocogna karo lênyap.








Kata kunci/keywords: arti lênyap, makna lênyap, definisi lênyap, tegese lênyap, tegesipun lênyap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.