labdakarya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

labdakarya Aksara Jawa: [[ꦭbdaꦏꦫꦾ| (la)bda (bda) (ka)ꦫꦾ (rya)]]
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak rampung ing gawe.








Kata kunci/keywords: arti labdakarya, makna labdakarya, definisi labdakarya, tegese labdakarya, tegesipun labdakarya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org