lalita-wisama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lalita-wisama Aksara Jawa: (la)ꦭꦶ (li) (ta)ꦮꦶ (wi) (sa) (ma)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) araning têmbang gêdhe.








Kata kunci/keywords: arti lalita-wisama, makna lalita-wisama, definisi lalita-wisama, tegese lalita-wisama, tegesipun lalita-wisama
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org