lama

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

lama

  1. (Kw): lawas, suwe;
  2. êngg
krama
Krama lama
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lawas.








Kata kunci/keywords: arti lama, makna lama, definisi lama, tegese lama, tegesipun lama Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org