Menyang kontèn

lama

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lama

  1. (Kw): lawas, suwé;
  2. êngg
krama
Krama lama
Ngoko lama
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lawas.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lama, makna lama, definisi lama, tegese lama, tegesipun lama

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.