lampita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lampita (Snk) (Kw)

  1. têtêmbungan;
  2. pêpindhan, pralambang, ngalamat.








Kata kunci/keywords: arti lampita, makna lampita, definisi lampita, tegese lampita, tegesipun lampita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org