langit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

langit

  1. (utawa palangitan) pyan, tutuping paturon lsp;
  2. (utawa langitan) lapisan ing jênang (puhan) kang dumunung ing dhuwur;







Kata kunci/keywords: arti langit, makna langit, definisi langit, tegese langit, tegesipun langit

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.