lanjo

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lanjo Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n)ꦗꦺꦴ (jo)
Lingga:

Kacocogna karo lajo.







Kata kunci/keywords: arti lanjo, makna lanjo, definisi lanjo, tegese lanjo, tegesipun lanjo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.