lapan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lapan Aksara Jawa: (la) (pa)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (sa-lapan) 35 dina.








Kata kunci/keywords: arti lapan, makna lapan, definisi lapan, tegese lapan, tegesipun lapan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.