laun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

laun Aksara Jawa: (la)ꦲꦸ (u)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg rèndèng








Kata kunci/keywords: arti laun, makna laun, definisi laun, tegese laun, tegesipun laun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org