lawad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lawad Aksara Jawa: (la) (wa)ꦢ꧀ (d)
Lingga:

  1. (Kw) tilik, tinjo.








Kata kunci/keywords: arti lawad, makna lawad, definisi lawad, tegese lawad, tegesipun lawad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.