lêmah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka lemah)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lêmah Aksara Jawa: () (ma) (h)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lêmah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bumi, tanah








Kata kunci/keywords: arti lêmah, makna lêmah, definisi lêmah, tegese lêmah, tegesipun lêmah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org