lêmah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka lemah)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lêmah Aksara Jawa: () (ma) (h)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lêmah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bumi, tanah







Kata kunci/keywords: arti lêmah, makna lêmah, definisi lêmah, tegese lêmah, tegesipun lêmah

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.