lilin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lilin

krama
Krama lilin
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

malam;

  1. krama/ngoko jêndhêlaning kêndhal lsp. diwangun lantakan sarta didokoki sumbu kanggo dêdiyan;








Kata kunci/keywords: arti lilin, makna lilin, definisi lilin, tegese lilin, tegesipun lilin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org