Menyang kontèn

lilin

Saka Wikisastra, bausastra mardika

lilin

krama
Krama lilin
Ngoko lilin
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

malam;

  1. krama/ngoko jendhelaning kendhal lsp. diwangun lantakan sarta didokoki sumbu kanggo dediyan;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lilin, makna lilin, definisi lilin, tegese lilin, tegesipun lilin

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.