limêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

limêr Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦩꦼ () (r)
Lingga:

  1. (Kw) nglayang, ngliwêr;








Kata kunci/keywords: arti limêr, makna limêr, definisi limêr, tegese limêr, tegesipun limêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.