lindi

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lindi Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di)
Lingga: krama/ngoko

Kacocogna karo lindri.







Kata kunci/keywords: arti lindi, makna lindi, definisi lindi, tegese lindi, tegesipun lindi

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.