linrang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

linrang Aksara Jawa: ꦭꦶ (li)ꦤ꧀ (n) (ra) (ng)
Lingga:

  1. (Kw) disêbari, diwratani;;
Kacocogna karo lrang.








Kata kunci/keywords: arti linrang, makna linrang, definisi linrang, tegese linrang, tegesipun linrang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org