liwung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

liwung (Kw)

  1. mumbul têrus;
  2. ngamuk punggung.








Kata kunci/keywords: arti liwung, makna liwung, definisi liwung, tegese liwung, tegesipun liwung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org