lochimachful

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lochimachful Aksara Jawa: [[ꦭꦺꦴchiꦩchfuꦭ꧀|ꦭꦺꦴ (lo)chi (chi) (ma)chfu (chfu)ꦭ꧀ (l)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) kitab kang ngêmot takdiring manungsa.








Kata kunci/keywords: arti lochimachful, makna lochimachful, definisi lochimachful, tegese lochimachful, tegesipun lochimachful
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org