lolita

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lolita Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo)ꦭꦶ (li) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) obah, gorèh, adrêng bangêt.








Kata kunci/keywords: arti lolita, makna lolita, definisi lolita, tegese lolita, tegesipun lolita
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org