lulmat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lulmat Aksara Jawa: [[ꦭꦸlmaꦠ꧀|ꦭꦸ (lu)lma (lma)ꦠ꧀ (t)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) pêpêtêng.








Kata kunci/keywords: arti lulmat, makna lulmat, definisi lulmat, tegese lulmat, tegesipun lulmat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.