lumut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lumut Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu)ꦩꦸ (mu)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning têtuwuhan lêmbut-lêmbut (sok tuwuh ing tembok, lêmah, wit-witan lsp);







Kata kunci/keywords: arti lumut, makna lumut, definisi lumut, tegese lumut, tegesipun lumut

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.