luyut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

luyut Aksara Jawa: ꦭꦸ (lu)ꦪꦸ (yu)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. (Kw) kaanan (rasa) oncating sukma saka ing badan.








Kata kunci/keywords: arti luyut, makna luyut, definisi luyut, tegese luyut, tegesipun luyut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org