mèngas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mèngas Aksara Jawa: ꦩꦺ () (nga)ꦱ꧀ (s)
Lingga:

  1. (Kw) mlengos, nolèh.








Kata kunci/keywords: arti mèngas, makna mèngas, definisi mèngas, tegese mèngas, tegesipun mèngas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org