mêgawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mêgawan Aksara Jawa: ꦩꦼ () (ga) (wa)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) dadi bêgawan, mêndhita.








Kata kunci/keywords: arti mêgawan, makna mêgawan, definisi mêgawan, tegese mêgawan, tegesipun mêgawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org