mêrtyu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mêrtyu (Kw)

  1. blêdhèg;
  2. gêni, urubing gêni.








Kata kunci/keywords: arti mêrtyu, makna mêrtyu, definisi mêrtyu, tegese mêrtyu, tegesipun mêrtyu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org