mêsa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mêsa Aksara Jawa: ꦩꦼ () (sa)
Lingga:

  1. pc mêksa.







Kata kunci/keywords: arti mêsa, makna mêsa, definisi mêsa, tegese mêsa, tegesipun mêsa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.