magênturan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

magênturan Aksara Jawa: (ma)ꦒꦼ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦸ (tu) (ra)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) padha nywara gumludhug.








Kata kunci/keywords: arti magênturan, makna magênturan, definisi magênturan, tegese magênturan, tegesipun magênturan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org