magawan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

magawan Aksara Jawa: (ma) (ga) (wa)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) dadi bagawan;;
Kacocogna karo bagawan.








Kata kunci/keywords: arti magawan, makna magawan, definisi magawan, tegese magawan, tegesipun magawan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org