maharêsmi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maharêsmi Aksara Jawa: [[ꦩꦲꦉsmi| (ma) (ha) ()smi (smi)]]
Lingga:

  1. (Kw) rêmbulan.








Kata kunci/keywords: arti maharêsmi, makna maharêsmi, definisi maharêsmi, tegese maharêsmi, tegesipun maharêsmi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.