makeringi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

makeringi Aksara Jawa: (ma)ꦏꦺ (ke)ꦫꦶ (ri)ꦔꦶ (ngi)
Lingga:

  1. (Kw) ering marang;;
Kacocogna karo pakering.








Kata kunci/keywords: arti makeringi, makna makeringi, definisi makeringi, tegese makeringi, tegesipun makeringi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org