manastapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manastapa Aksara Jawa: [[ꦩꦤstaꦥ| (ma) (na)sta (sta) (pa)]]
Lingga:

  1. (Kw) susah, sêdhih.








Kata kunci/keywords: arti manastapa, makna manastapa, definisi manastapa, tegese manastapa, tegesipun manastapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.