mangèl

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangèl Aksara Jawa: (ma)ꦔꦺ (ngè)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

  1. (Kw) ak sayah, kêsêl.








Kata kunci/keywords: arti mangèl, makna mangèl, definisi mangèl, tegese mangèl, tegesipun mangèl
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.