mangèstupada

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangèstupada Aksara Jawa: [[ꦩꦔꦺstuꦥꦢ| (ma)ꦔꦺ (ngè)stu (stu) (pa) (da)]]
Lingga:

  1. (Kw) ngabêkti, sujud.








Kata kunci/keywords: arti mangèstupada, makna mangèstupada, definisi mangèstupada, tegese mangèstupada, tegesipun mangèstupada
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.