mangohan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangohan Aksara Jawa: (ma)ꦔꦺꦴ (ngo) (ha)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) gêro-gêro (sêsambat).








Kata kunci/keywords: arti mangohan, makna mangohan, definisi mangohan, tegese mangohan, tegesipun mangohan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org