mangunêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mangunêng Aksara Jawa: (ma)ꦔꦸ (ngu)ꦤꦼ () (ng)
Lingga:

  1. (Kw) kêsêngsêm, sêdhih;;
Kacocogna karo onêng.








Kata kunci/keywords: arti mangunêng, makna mangunêng, definisi mangunêng, tegese mangunêng, tegesipun mangunêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org