manonbawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manonbawa Aksara Jawa: (ma)ꦤꦺꦴ (no)ꦤ꧀ (n) (ba) (wa)
Lingga:

  1. (Kw) sêdhih, susah;;
Kacocogna karo manobawa.








Kata kunci/keywords: arti manonbawa, makna manonbawa, definisi manonbawa, tegese manonbawa, tegesipun manonbawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org