mantrus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mantrus Aksara Jawa: (ma)ꦤ꧀ (n)ꦠꦿꦸ (tru)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) punggawa prau (kapal).








Kata kunci/keywords: arti mantrus, makna mantrus, definisi mantrus, tegese mantrus, tegesipun mantrus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.