mapas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mapas krama/ngoko

  1. ak ngêthok pucuke lsp;
  2. nyugag rêmbug lsp
Kacocogna karo
  • panas.








Kata kunci/keywords: arti mapas, makna mapas, definisi mapas, tegese mapas, tegesipun mapas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.