marana

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

marana Aksara Jawa: (ma) (ra) (na)
Lingga:

  1. (Kw) pati, mati, lêlara.
Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti marana, makna marana, definisi marana, tegese marana, tegesipun marana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.