marawayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

marawayan Aksara Jawa: (ma) (ra) (wa) (ya)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) ndlèwèr, mili, gumantung rawe-rawe.








Kata kunci/keywords: arti marawayan, makna marawayan, definisi marawayan, tegese marawayan, tegesipun marawayan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org